maanantai 26. marraskuuta 2012

Sekopäiset uroskoirat & tyhjäpäiset koiranomistajat


Ihan uskomaton juttu. Ei oltu käyty Nepen kanssa taas aikoihin koirapuistossa, joten päätettiin että mennään kattomaan näkyiskö vanhoja kavereita. Innosta puhkuen saavuttiin puistoon ja vanhat kaverit Pörri ja Pennikin oli sielä! Oli myös muutama muu, ranskanbulldoggi nylkyttämässä jotain narttua, mutta he eivät olleet tuttuja, joten ei Nepeäkään paljon kiinnostanut hieroa tuttavuutta.

Siellä sitten Nepe ihmetteli mitä tapahtuu, Pörri ja Penni peuhasi keskenään ja tää yksi narttukoira pallo suussa juoksi karkuun ranskista. Paikalle tuli vielä viides koira, joka kyseli onko ok tulla. Kaikki todettiin että tervetuloa.

Joku sitten hämmästeli, että kylläpä tätä ranskista nyt kovasti tuo narttu kiinnostaa. Nartun omistaja totesi "Nojoo, tällä on juoksut ni se voi johtua siitä". Multa meinas tipahtaa silmät päästä, JUOKSUT?!! Tämä omistaja toi narttunsa jolla on juoksut, koirapuistoon viiden muun koiran sekaan! Mitään sanomatta lähdin puistosta koirani kanssa.

Ehkä jatkossa en enää ainoastaan kysy puistoon mennessä koirien sukupuolta, ikää ja perus "luuletko että nää tulis toimeen?" vaan vielä että onko siellä jollain juoksut.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti