sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kaninkorvia

Käytiin tilipäivänä kaupoilla ja ostettiin Nepelle Jäniksen korvia. Nam! Annettuani ensimmäisen jäniksen korvan Nepelle, reaktio oli ihmetys. Korvaa kanneltiin ympäri kämppää ja kunnes oikea kohta löytyi, saattoi asettua paikalleen ja alkaa tökkiä herkkua. Hampaat iskettyään kerran jäniksen korvaan, siitä ei enää voinut päästää irti  ja se korva olikin nopeasti syöty.
Tänään oltiin myös pitkästä aikaa Nepen kanssa heti aamusta juoksu/kävely/reippailulenkillä. Nepelle tietyt valjaat on aina merkki siitä, että juoksulenkki on tulossa. Siksi juuri nämä valjaat saavatkin Nepen pienesti sekoamaan ja repeämään liitoksistaan. Päästyämme ulos ovesta, Nepe aloitti villin juoksemisen ja jouduin toppuuttelemaan sitä. Eihän juoksua aloiteta heti täysillä, vaan ensin on vähän lämmiteltävä. Vihdoin lämmittelyn jälkeen päästiin jo juoksemaan, mutta vastaan tulikin mäyräkoira kaveri Mauno. Koska oikeastaan siinä kohtaa Mauno ei vielä ollut Nepelle ennestään tuttu, oli hetki haisteltava ja ihmeteltävä, kuka Mauno on koiriaan..
Mauno oli kuitenkin Nepestä kiva ja leikkiin haastaminen alkoi välittömästi. Maunon kohtaamisen jälkeen siirryttiin lenkin rankempaan osioon, itse juoksuun. Itse olin aivan läkähdyksissä, mutta Nepelle ei tuntunut vauhti riittävän. Tänään kotona, päivää myöhemmin itse olen penikat kipeänä ja Nepe taas jo valmis seuraavalle lenkille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti